MECÀNICA DEL CONCURS

Gaudí Experiència, el primer espai expositiu i audiovisual 4D que aplega tota la vida i obra d’Antoni Gaudí, proposa a les escoles de la regió metropolitana de Barcelona un concurs fotogràfic amb el que les classes de 5è de primària puguin descobrir la relació de Gaudí amb la natura.

Sota el nom 'Gaudí, l’arquitecte de la natura', el concurs té l’objectiu de donar a conèixer als més petits tota la creativitat i originalitat de l’arquitecte modernista i com la natura va convertir-se en la seva més gran inspiració.

La participació té tres parts:

- Una sessió de treball previa a l’aula. Un cop l'escola s'hagi inscrit al concurs, posarem a disposició dels mestres unes fitxes didàctiques que han estat dissenyades conjuntament amb una empresa especialitzada en projectes de formació a on el joc és l’eix vertebrador. Mitjançant dues dinàmiques lúdiques per equips es descobrirà de quina manera la natura va inspirar a Antoni Gaudí.

- La realització de les fotografies amb la classe o com a activitat amb la família.

- Una sessió de treball posterior, també a l’aula, on el professor i els mateixos companys de classe seran els encarregats d’escollir la millor fotografia que s’haurà de publicar a la web del concurs. També s’haurà de redactar un eslògan que deixi clar les idees principals de les relacions establertes entre els elements fotografiats i l'obra de Gaudí. Ha d’ésser un missatge curt, original i amb càrrega emocional.

La imatge triomfadora serà la mes votada a través d'aquest web i donarà la oportunitat a tota la línia, el curs de 5è al complert, a visitar Gaudí Experiència i el Parc Güell. En aquesta visita els premiats coneixeran amb més profunditat la figura d’Antoni Gaudí i, a través de la tecnologia, experimentaran quasi de primera mà com els elements naturals van servir-li d’inspiració.

Si ets un mestre d'un centre educatiu de la regió metropolitana de Barcelona i estàs interessat en participar amb la teva classe de 5è, pots inscriure’t de l'11 de gener fins al 29 de febrer AQUI. El termini de presentació de les fotografies per a la votació de tothom serà de l'1 de març fins al 5 de juny.

Si tens qualsevol consulta, truca'ns al 932 854 440 o escriu-nos a info@gaudiexperiencia.com.

Volem compartir la creativitat de tots els nens i nenes barcelonins de 5è de primària!